2 st Barnskötare till Sunningevägens förskola

Om dig
Nu har du chansen att bli en i gänget på Sunningevägens förskola. Vi söker 2 st barnsökare som tycker om att tillsammans med barn och kollegor hitta möjligheter till lust och lärande på förskolan. Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med arbetslaget ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Att din barnsyn stämmer överens med förhållningssättet utifrån Reggio Emilas filosofi är meriterande, samt att du har kunskap kring hur du synliggör barns lärprocesser med hjälp arbetslaget och genom pedagogisk dokumentation. Du tycker också om att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande.

Vi vill gärna höra vad du brinner för och skulle kunna tillföra i vår utbildning på förskolan!

Dina arbetsuppgifter
Hos oss får du vara medforskare som utmanar barnet där det är. Du tar tillvara vår inne- och utemiljö för att skapa pedagogiska utmaningar och inspirerande lärmiljöer för barnen. I arbetslaget synliggör och vidareutvecklar ni barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Ett projektinriktat arbetssätt är en naturlig del i vår utbildning. Leken i fokus, normer och värdens betydelse och utveckling av digitaliseringen är några av alla de komponenter som fyller vardagen här på förskolan.

Som barnskötare medverkar du till en positiv och utvecklande miljö, med god balans mellan omsorg och nyfiket lärande. Vårt förhållningssätt är att alltid ha barnet i centrum, att vara medforskande och lyhörda och vi utformar verksamheten efter barnens intressen och behov.

Om oss
På Matildaskolan, som sedan juni 2019 är en del av ULNA förskolor, har du din rektor nära och delaktig i verksamhetens utveckling, med kontor på respektive enhet. Vi har reflektion i arbetslaget både på kvälls- och dagtid, samt gemensamma arbetsplatsträffar. Du erbjuds friskvårdsbidrag, vissa arbetskläder samt kompetensutvecklingsdagar.

Sunningevägens förskola har fyra avdelningar med en stor fin gård och närhet till härliga skogspartier, belägen i bostadsområdet Misteröd nära Undabadet och Torp köpcentrum. Förskolan arbetar utifrån en Reggio Emilia inspirerad pedagogik och grunden i verksamheten är att vi i mötet med barnet, bekräftar och inspirerar dess nyfikenhet och kunskapssökande. Vi vill erbjuda trygga, inspirerande och tillåtande miljöer för barnen utifrån deras intressen och behov. Vi vill också skapa olika mötesplatser för både barn, pedagoger och föräldrar där det ges möjlighet till dialog och inflytande. Vår stora gård och närhet till skogen är en stor förmån för både barn och pedagoger.

Maten tillagas från grunden på förskolan av vår egen kokerska, hon bakar också allt vårt bröd. Våra lokaler hålls mycket fräscha och fina av vår lokalvårdare, alla har en viktig roll och uppgift hos oss.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Intervjuer kan ske löpande under annonstiden.

Tillträde 2020-01-07
Heltid, tillsvidare
Antal tjänster 2

Gymnasial utbildning (Meriterande)

Lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Sista ansökningsdag
2019-11-11

Vi tar emot ansökan via epost: elin.olsson@matildaskolan.se

Elin Olsson
0761073975 elin.olsson@matildaskolan.se

Vi undanbeder oss erbjudanden från rekryteringsföretag och kompetensförmedlingar.