Matildaskolan omfattar fyra förskolor och ett fritidshem belägna i Uddevalla och Ljungskile. Verksamheten präglas av värdeorden: trygghet, demokrati, utforskande och mångfald.

Hos oss finner du en medveten Reggio Emilia-inspirerad pedagogisk verksamhet där fokus ligger på ett projektinriktat arbetssätt där barnen upptäcker och utforskar omvärlden med stöd av medforskande vuxna.

Vi söker dig som är initiativrik, drivande, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi söker någon som är nyfiken på att arbeta utifrån barnens perspektiv samt gillar att utforska och lära sig tillsammans med barnen.Passar detta in på dig och du har en förskollärarutbildning eller barnskötarutbildning, tveka då inte att höra av dig!

Skicka i så fall ett mail till Lars-Åke Frykholm. Glöm inte att skicka med ett personligt brev samt CV när ni skickar in en ansökan till oss.

Vi söker:

Namn *